Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Horeca & Bakkerij

Bij iedereen gaat de liefde door de maag. In deze sector draait dan ook alles om mensen, service en persoonlijke aandacht. Klanten blij maken is hard werken: dus geen kantoortijden, maar om 04:00 uur beginnen met bakken. Of om 01:00 uur de laatste gasten uitzwaaien. Als je dat gaaf vindt, is dit jouw wereld!

Trends en toekomst in de horeca en bakkerij

Thuisbezorging, duurzaam eten en lokale ingrediënten. Drie trends die er in de horeca en bakkerij spelen.

Succesvolle horeca-ondernemers spelen in op de trends van lokale en duurzame gerechten, persoonlijke service en bezorging aan huis. Als jij flexibel bent en nieuwe manieren kunt bedenken om je gasten te verrassen, heb je prima kansen op een baan in de horeca.

Gezond, ambachtelijk, duurzaam en vegan, deze trends gaan bij bakkers als zoete broodjes over de toonbank. Steeds vaker zijn mensen op zoek naar producten die écht bijzonder zijn. Mensen staan altijd vooraan bij creatieve bakkers.

Waar kan je gaan werken?

Als bakker kan je werken bij een ambachtelijke brood- of banketbakkerij of bij een patisserie. In de horeca kan je terechtkomen bij een hotel, bar, restaurant, brasserie of andere horecagelegenheid. Maar ook bij unieke plekken zoals food festivals of een cateringbedrijf.

Welke opleidingsrichting past bij jou?

Mensen een heerlijke ervaring geven, is een belangrijke overeenkomst tussen deze twee richtingen.

Evenementen

Terug naar boven