Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Bakkerij

Een bakker staat vroeg op om brood op de plank te krijgen! Wil jij mensen laten proeven hoe echte kwaliteit smaakt? Wil jij leren hoe je het perfecte vloerbrood, de ultieme kwarktaart en zelfontworpen bonbons maakt? Kies dan een van onze heerlijke mbo-opleidingen tot bakker!

Welke toekomst staat jou als bakker te wachten?

Gezond, ambachtelijk, duurzaam en vegan… deze trends gaan als zoete broodjes over de toonbank. Steeds vaker zijn mensen op zoek naar producten die écht bijzonder zijn, en dat is goed nieuws voor de bakkers en banketbakkers van morgen.

Bedenk jij straks verrassende vegan cheesecakes? Kneed jij lokale ingrediënten tot een echt streekbrood? We zijn benieuwd naar jouw creatieve ideeën!

Baankansen als bakker

Als aankomend (banket)bakker heb je een goede kans op een baan.

De bakkersopleidingen bij ROC Nijmegen

In alle opleidingen werk en oefen je - samen met je klasgenoten - in onze levensechte bakkerij en bakkerswinkel op de Plaza.

Wil je werken en leren tegelijk? Kies dan de BBL-variant van Zelfstandig werkend bakker. Je gaat dan één dag naar school en werkt de andere dagen in een bakkerij.

Wil je later zelfs een eigen bakkerij beginnen? Volg dan onze mbo 4-opleiding Leidinggevende bakkerij.

Opleidingen in Bakkerij

Terug naar boven