Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Horeca

Wil jij je gastvrijheid, enthousiasme en organisatietalent inzetten om jouw gasten een topavond te bezorgen? Dan is een horeca-opleiding echt iets voor jou. Bij ROC Nijmegen kun je onder andere je diploma voor kok of gastheer/vrouw halen. Of leren hoe je je eigen horecazaak runt!

Welke toekomst staat jou in de horeca te wachten?

Koninklijke Horeca Nederland ziet dat mensen steeds minder vrije tijd hebben, maar wel steeds meer geld uitgeven in de horeca. Ze zoeken een bijzondere ervaring en kiezen steeds vaker voor gezond, lokaal en duurzaam. Gezond en lekker eten, maar niet zelf koken is belangrijk voor deze doelgroep. Ook verwachten ze persoonlijke aandacht van jou. Jij kan het verschil maken!

Ook eten laten thuisbezorgen is een trend die voorlopig nog niet uitgegroeid is. Heb jij al ideeën hoe je hier op in kunt spelen?

Baankansen in de horeca

Succesvolle horeca-ondernemers spelen in op de trends van lokale en duurzame gerechten, persoonlijke service en bezorging aan huis. In hun hotels, restaurants en cafés blijft er vraag naar goede mensen. Als jij flexibel bent en nieuwe manieren kunt bedenken om je gasten te verrassen, heb je prima kansen op een baan in de horeca.

De horeca-opleidingen bij ROC Nijmegen

Cas Spijkers Academie voor culinair toptalent
Kook jij voor je vrienden de sterren van de hemel? En loop jij in een restaurant direct op 'het licht' van de keuken af? Dan mag je de Cas Spijkers Academie niet missen: dé topopleiding voor topkoks van ROC Nijmegen!"

Opleidingen in Horeca

Terug naar boven