Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Bouw, Afbouw & Infra

Het bouwen en renoveren van kantoren, huizen, wegen en bruggen is belangrijk werk. Dankzij het vakwerk van goede bouwmensen wonen, werken en reizen we duurzamer, comfortabeler en veiliger. Bouw jij graag aan een duurzame toekomst?

Trends en toekomst in de Bouw, Afbouw & Infra

Met recyclebare materialen, virtual reality en robots bouw jij mee aan de wereld van morgen. Dankzij de innovatieve en duurzame oplossingen die worden ontwikkeld door goede mensen in de bouw, wonen en werken we fijner en veiliger.

Trends in de bouw zijn dan ook dat we midden in de overgang van handmatige ‘2.0-industrie’ naar de digitale 4.0-industrie zitten. Virtual Reality, Artificial Intelligence, robots en 3D-printen zorgen voor nieuwe mogelijkheden in de bouw. En vragen nieuwe skills van jou!

Baankansen in de Bouw, Afbouw & Infra

Je kansen op een baan zijn goed. Er zijn altijd goede mensen in de bouw nodig. En door de vergrijzing gaan meer werknemers in de bouw met pensioen. Er is behoefte aan jonge mensen die van aanpakken weten.

Welke richting past bij jou?

Als je een opleiding tot elektromonteur volgt, leer je bijvoorbeeld hoe je storingen oplost en bedradingen aanlegt. En in de Bouw & Infra ben je meer bezig met bouwen. Altijd al timmerman of schilder willen worden? Bij Timmeren & Schilderen leren we je de fijne kneepjes van het vak. Liever meubels maken en zorgen voor een mooi interieur? Kies dan voor Meubel- en interieurbouw.

Tip: veel van onze bouw-opleidingen bieden we in BOL- én in BBL-vorm aan. Check hieronder de verschillende richtingen voor meer info over de opleidingen.

Evenementen

Terug naar boven