Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Keuzejaar havo-mbo

Twijfel je nog of je je havo-diploma wil of kunt halen of dat je een mbo-opleiding wilt volgen? Volg dan een voorbereidend tussenjaar bij ons. Gedurende een jaar krijg je zowel mbo-vakken als vakken op havo 4-niveau, zodat je erachter komt wat het beste bij je past.

Voor wie?

Dit keuzejaar past bij jou als je:

Havo 4 vakken

Je krijgt vakken waarmee je door kunt stromen naar de havo-profielen Natuur & Gezondheid of Economie & Maatschappij en eventueel Cultuur & Maatschappij. Dit zijn:

Ook krijg je de mogelijkheid om alvast je profielwerkstuk en het vak maatschappijleer af te ronden.

Kennismaking mbo

In het keuzejaar maak je tussen van november tot en met april kennis met het verschillende mbo-opleidingen uit de sectoren economie, techniek en zorg & welzijn. Ook krijg je de kans om alvast een keuzedeel af te ronden die je in kunt zetten in je vervolgopleiding.

Studieloopbaanbegeleiding

Je krijgt begeleiding bij het maken van je studiekeuzes van onze decaan. Hierbij kijk je naar wie je bent als persoon en welk beroep/ vervolgopleiding daarbij past.

Starten met het traject

Het keuzejaar start aan het begin van het schooljaar. Op aangeven van de middelbare school is voor havo 4-leerlingen tussentijdse instroom mogelijk.

Aanmelden

Meld je aan voor het keuzejaar havo-mbo!

Aanmelden keuzejaar

Meer weten? Neem contact met ons op.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres op
Ongeldige invoer
Over welk niveau gaat je vraag?
Vul je vraag in
Ongeldige invoer
Terug naar boven