Horeca & Bakkerij

In de Horeca & Bakkerij staat werken met mensen centraal. Alles draait om service en persoonlijke aandacht. Is jouw medewerker servicegericht en geïnteresseerd in Horeca & Bakkerij? En wil jouw medewerker graag (nog) een opleiding doen om hogerop te komen of juist te specialiseren? Tijdens de opleiding duik je samen met vakgenoten de diepte in.

Thuisbezorging, duurzaam eten en lokale ingrediënten. Drie trends die er in de horeca en bakkerij spelen. Succesvolle horeca-ondernemers spelen in op de trends van lokale en duurzame gerechten, persoonlijke service en bezorging aan huis.

Gezond, ambachtelijk, duurzaam en vegan, deze trends gaan bij bakkers als zoete broodjes over de toonbank. Steeds vaker kiezen klanten voor producten die écht bijzonder zijn. En dit vraagt om creatieve professionals.

De noodzaak voor scholing

De sector is continu in beweging en daarom is het belangrijk dat jouw personeel meebeweegt. Jong of oud, ontwikkeling is belangrijk! Ga in gesprek met jouw medewerkers. Waar zien zij zichzelf in de toekomst en welke ambities zijn er? Heeft jouw gastheer- of vrouw ambities als kok? Of droomt jouw medewerker over een leidinggevende functie in de bakkerij? Maak dromen bespreekbaar en tover deze met een passende opleiding om tot werkelijkheid.

Draag jij als werkgever bij aan de ontwikkeling van je werknemer? Dan krijgen jullie hier beiden een hoop voor terug. Want door goed werkgeverschap behoud je die waardevolle krachten en dat levert op lange termijn veel op.

Blijf bij

Horeca & Bakkerij heeft twee richtingen met één belangrijke overeenkomst, namelijk: mensen een zorgeloze en fijne ervaring bezorgen. Gaan jouw medewerkers graag aan de slag als kok, gespecialiseerd kok of zelfstandig werkend kok? Binnen ROC Nijmegen zijn er verschillende specialisatiemogelijkheden binnen de richting Horeca. Brood- en banketbakkers volgen de opleiding tot zelfstandig werkend bakker.

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij ook maatwerk aan. Voor als de opleiding of cursus die jouw organisatie of medewerkers nodig hebben er niet bij zit. Een module of lesprogramma afgestemd op de specifieke behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Zo blijven jouw medewerkers zich steeds ontwikkelen. Neem hiervoor contact op met een van onze relatiemanagers.

Nieuws

  • Dertien nieuwe koks in het Rijk van Nijmegen

    Koks, medewerkers bediening en keukenpersoneel: vacatures zijn steeds moeilijker te vervullen. In samenwerking met SBB en in opdracht van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en UWV startten we drie jaar geleden het eerste project Talent in de Keuken waarin werkzoekenden versneld werden opgeleid tot basiskok niveau 2. Deze week ontving de tweede groep het diploma en krijgt de regio er 13 nieuwe koks bij.

    Dertien nieuwe koks in het Rijk van Nijmegen
  • Maatwerk voor jouw bedrijf? Ik help graag!

    Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden. Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie.

    • Demian Hoogland

      e d.hoogland@roc-nijmegen.nl t +31 (0)6 3892 00 99

      Demian is relatiebeheerder Hospitality & Praktijkleerroute.
      Je kunt hem benaderen met vragen over:

      • LLO-trajecten voor Toerisme
      • LLO-trajecten Recreatie
      • LLO-trajecten Luchtvaartdienstverlening
      • LLO-trajecten Horeca
      • LLO-trajecten Brood en Banket
      • LLO-trajecten Facilitaire Dienstverlening
      • dePraktijkleerroute
      • Maatwerk-trajecten