Het Reisbureau geeft persoonlijk reisadvies

Het Reisbureau

Het Reisbureau is een van de leerbedrijven van ROC Nijmegen. De studenten van de opleiding Toerisme en Recreatie leren hier reizen uitstippelen en organiseren. Bijvoorbeeld voor jouw privévakantie! Ook voor het organiseren en uitvoeren van evenementen kun je bij ons terecht. 

Kom langs in Het Reisbureau

  • We zitten op de Campusbaan 6 in Nijmegen
  • Wil je een reis plannen? Neem contact op met Elma of Yvette, de praktijkmanagers van Leerbedrijf Het Reisbureau: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Bel 06 28 49 52 84
  • Algemene vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In dit leerbedrijf leren onze studenten, onder deskundige begeleiding, jouw reiswensen om te zetten in een concreet plan. Op maat gemaakt dus. Met dit gratis advies kun je zo naar een reisbureau om je boeking te regelen.

Onze student-medewerkers organiseren ook grote en kleine evenementen. Een dikke party, lezing, seminar, familiedag, netwerkbijeenkomsten, buurt-BBQ of een kinderfeest? Onze studenten regelen het voor je ... en kunnen zelfs de gastheer/gastvrouw van jouw event zijn!

Kosteloos

De inzet van onze studenten is in principe kosteloos.