Jaargang 19, nummer 1

Deze Expo verschijnt vlak voor onze Open Dag van 25 november. Dit keer is er tijdens de Open Dag een speciaal programma voor mentoren.

Vorig jaar was er veel belangstelling om met derdejaars vmbo-t bij ons op bezoek te komen. De reacties na een bezoek waren zo positief dat we er een vervolg aan geven

 • Feestelijke heropening locatie Boxmeer

  Dinsdag 21 november aanstaande (her)openen we feestelijk onze gerenoveerde locatie in Boxmeer

 • Opleidingenoverzicht en infokrant

  We verspreiden dit jaar een pdf Infokrant ( 357 KB ) met informatie over het doen van een studiekeuze, de rol van ouders daarbij, 0over het belang van het mbo en daar opgeleide mensen. Over doorstroom naar het hbo. Daarnaast hebben we een pdf overzicht van opleidingen ( 4.45 MB ) dat veel gebruikers handig vinden. Van dit overzicht wordt gedurende dit schooljaar één drukgang verspreid. Gebruik...

 • Wintermeeting 2018

  De volgende Wintermeeting vindt plaats op donderdag 25 januari 2018. Plaats van handeling: onze locatie Boxmeer, Begijnenstraat 2. Tijd: 13.30 uur - 15.30 uur.

 • Doorstromers naar hbo doen het goed

  Bijna vier op de tien mbo-4-studenten stroomt direct of indirect door naar het hbo.Hun studiesucces ligt in het eerste jaar vrijwel gelijk aan die van havisten: 62 procent van de mbo-studenten gaat na het eerste jaar met een hbo-opleiding door in het tweede jaar van dezelfde opleiding, tegenover 64 procent van de havisten. Bron: Monitor Beleidsmaatregelen 2016-2017

 • Antwoord voor de decaan

  Vraag: Wanneer een leerling zich gaat inschrijven op een MBO-school... voor hoeveel opleidingen mag een leerling zich dan inschrijven per school?

 • Kom op bezoek met derdejaars vmbo-t

  De superpositieve evaluatie van de bezoekers, vorig schooljaar, gaf er alle aanleiding toe... Ook dit schooljaar is het weer mogelijk met je derdejaars vmbo-t-leerlingen bij ons op bezoek te komen. Drie locaties kun je bezoeken: Heyendaalseweg, Campusbaan (beide te Nijmegen) alsook onze locatie Boxmeer.

 • Johan Cruyff College Nijmegen gaat door als Young Talent Academy

  Het Johan Cruyff College Nijmegen (JCC Nijmegen), onderdeel van ROC Nijmegen, dat talentvolle, jonge topsporters de mogelijkheid biedt succesvol studie met sport te combineren, is per 1 oktober jl. opgehouden te bestaan. ROC Nijmegen gaat door met de begeleiding van jonge topsporters onder de naam Young Talent Academy.