Open Dag vavo ROC Nijmegen

Op dinsdag 6 juli is de Open Dag van vavo ROC Nijmegen. Via een individueel gesprek krijg jij antwoord op al jouw vragen over de mogelijkheden om je mavo-, havo- of vwo-diploma of certificaat te behalen. Je kunt een gesprek voor de Open Dag inplannen tussen 15.00 uur en 19.00 uur. 

Je hebt de keuze om op onze locatie Marterstraat 45 te Nijmegen langs te komen of online je vragen te stellen. De Open Dag is zo opgebouwd dat je een individueel gesprek hebt met een docent van vavo ROC Nijmegen. Hierbij staan natuurlijk jouw vragen centraal. Het is belangrijk dat je je van te voren aanmeldt, alleen dan heb je toegang tot onze Open Dag op het voor jou gereserveerde tijdstip!

Begin dit jaar heeft ROC Nijmegen een Online Open Dag georganiseerd. Hierbij was uiteraard ook vavo vertegenwoordigd. In onderstaande video komen Kees Jansen (docent vavo) en Yordi (student vavo) aan het woord om te vertellen over hun ervaringen.  

Aanmelden voor de Open Dag

We zien je graag tijdens onze Open Dag op dinsdag 6 juli. Aanmelden gaat eenvoudig via onderstaande knop. Je geeft als eerste aan of je op locatie wilt komen of kiest voor een online gesprek. Daarna geef je een voorkeur aan voor 2 tijdsblokken. 

Aanmelden

Aanmelden voor Vavo

Ben jij er al uit en wil je direct aanmelden. Dat kan! 

Vragen?

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Relaxed de zomer in: kies jouw mbo-opleiding

Heb je nog vragen over het mbo, over een opleiding of bijvoorbeeld studiekosten? Stel ze aan onze mensen! Of wil je eens een kijkje komen nemen tijdens een rondleiding? Klik dan snel verder en bekijk onze opties om jou te helpen met je studiekeuze zodat je relaxed de zomer in kunt gaan! 

Kies nĂș jouw mbo-opleiding!