Open Dag vavo ROC Nijmegen

Op dinsdag 20 april is de Open Dag van vavo ROC Nijmegen. Een Open Dag waarbij je antwoord kunt krijgen op al je vragen over de mogelijkheden om je mavo-, havo- of vwo-diploma of certificaat te behalen. De Open Dag start om 15.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

Je hebt de keuze om op onze locatie Marterstraat 45 te Nijmegen langs te komen of online je vragen te stellen. De Open Dag is zo opgebouwd dat je een individueel gesprek hebt met een docent van vavo ROC Nijmegen. Hierbij staan natuurlijk jouw vragen centraal. Het is belangrijk dat je je van te voren aanmeldt, alleen dan heb je toegang tot onze Open Dag op het voor jou gereserveerde tijdstip!

Begin dit jaar heeft ROC Nijmegen een Online Open Dag georganiseerd. Hierbij was uiteraard ook vavo vertegenwoordigd. In onderstaande video komen Kees Jansen (docent vavo) en Yordi (student vavo) aan het woord om te vertellen over hun ervaringen.  

Aanmelden voor de Open Dag

We zien je graag tijdens onze Open Dag op dinsdag 20 april. Aanmelden gaat eenvoudig via onderstaande knop. Je geeft als eerste aan of je op locatie wilt komen of kiest voor een online gesprek. Daarna geef je een voorkeur aan voor 2 tijdsblokken. 

Aanmelden

Aanmelden voor Vavo

Ben jij er al uit en wil je direct aanmelden. Dat kan! 

Vragen?

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Hulp bij studiekeuze

We helpen je graag online, op school en in de klas

Studiekeuzemaand