Facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening

Zonder jou geen koffie, geen schoonmaak en geen veilige werkplekken. Dus reken maar dat jij een geliefde collega wordt als facilitair medewerker! Ben je goed in organiseren, werk je graag met mensen en zorg jij dat alles op rolletjes loopt? Dan is de richting Facilitaire dienstverlening echt iets voor jou!

De toekomst van de Facilitaire dienstverlening

Als facilitair dienstverlener ben jij de spin in het web van jouw organisatie. Je hebt contact met allerlei partijen die zorgen dat een bedrijf goed draait. En dat al je collega’s een fijne werkomgeving hebben.

Die fijne werkplek wordt in de toekomst een steeds belangrijkere arbeidsvoorwaarde. Kantoren en fabrieken veranderen van de plek waar we werken, in de plek waar we ons thuisvoelen. Duurzaamheid van de kantine, de schoonmaak en de materialen die jullie gebruiken, wordt daarbij steeds belangrijker. Als facilitair dienstverlener speelt jij dus een grote rol om organisaties duurzamer te maken.

Baankansen als facilitair dienstverlener

Ben je servicegericht, organisatorisch sterk en ben je flexibel inzetbaar? Dan heb je een goede kans op een baan als facilitair dienstverlener.

De facilitaire mbo-opleidingen van ROC Nijmegen

Zet jij je graag breed in binnen een organisatie? En houd je van plannen en organiseren? Bekijk dan de opleiding Allround medewerker facilitaire dienstverlening.

Of vind je het leuk om leiding te geven en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt? Bekijk dan de niveau 4-opleiding Facilitair leidinggevende.

Opleidingen in Facilitaire dienstverlening

Open dagen

We weten op dit moment nog niet wanneer onze volgende Open Dag zal zijn.