Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Facilitaire dienstverlening

Binnen elke organsiatie is een goede facilitaire dienstverlener onmisbaar. Dit kan bijvoorbeeld bij een kantoor, ziekenhuis, school, congres- of evenementencentrum of theater zijn. Je zorgt namelijk dat alle ‘faciliteiten’ op het werk goed geregeld zijn. Zowel voor als achter de schermen. Zodat jouw collega’s zich er thuis voelen en hun werk goed kunnen doen en gasten zich thuis voelen. Hierbij staat 'hospitality' hoog in het vaandel. Ben jij een kei in overzicht houden en dingen regelen? En praat je makkelijk met iedereen, van de koffieleverancier tot de directeur? Dan is de facilitaire afdeling jouw ideale afwisselende werkplek!

Trends en toekomst van de facilitaire dienstverlening

Als facilitair dienstverlener ben jij de spin in het web van jouw organisatie. Je hebt contact met allerlei partijen die zorgen dat een bedrijf goed draait. En dat al je collega’s een fijne werkomgeving hebben.

Die fijne werkplek wordt in de toekomst een steeds belangrijkere arbeidsvoorwaarde. Kantoren en fabrieken veranderen van de plek waar we werken, in de plek waar we ons thuisvoelen. Duurzaamheid van de kantine, de schoonmaak en de materialen die jullie gebruiken, wordt daarbij steeds belangrijker. Als facilitair dienstverlener speelt jij dus een grote rol om organisaties duurzamer te maken.

Baankansen als facilitair dienstverlener

Ben je servicegericht, organisatorisch sterk en ben je flexibel inzetbaar? Dan heb je een goede kans op een baan als facilitair dienstverlener. Dit kan bijvoorbeeld bij een kantoor, ziekenhuis, school, hotel, congres- of evenementencentrum, theater of zorginstelling zijn.

De opleidingen facilitair dienstverlener bij ROC Nijmegen

Zet jij je graag breed in binnen een organisatie? En houd je van plannen en organiseren? Bekijk dan de opleiding Allround medewerker facilitaire dienstverlening.
Of vind je het leuk om leiding te geven en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt? Bekijk dan de niveau 4-opleiding Facilitair leidinggevende.

Opleidingen in Facilitaire dienstverlening

Terug naar boven