Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Wachtwoord vergeten (student)

Wanneer je als student jouw wachtwoord niet meer weet, kun je hier de instructies vinden om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Ga naar de wachtwoordzelfservice via ‘https://id.roc-nijmegen.nl’.
  2. Klik op de link ‘Wachtwoord vergeten’ onder het inlogscherm.
  3. Vul jouw studentnummer en privé e-mailadres in.
  4. Er wordt gezocht of deze combinatie bestaat. Klik vervolgens op ‘Doorgaan’.
  5. Er wordt een beveiligingscode gemaild naar je privé e-mailadres.
  6. Klik op de link in de ontvangen e-mail.
  7. Stel een nieuw wachtwoord in.
Terug naar boven