Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Na je afstuderen op ROC Nijmegen

Afgestudeerd bij ROC Nijmegen maar nog niet helemaal zeker van je vervolgstap? Misschien kunnen wij je nog ergens bij helpen.

Ga je stoppen met school en wil je gaan werken? Of heb jij je diploma gehaald, maar wil je hulp bij het vinden van een passende baan? Of ben je student passend onderwijs en heb je extra begeleiding nodig op stage?

Het Loopbaanteam mbo kan je helpen!

  • Een eigen coach

  • Ontdekken wat je kunt en wat je nodig hebt

  • Begeleid werk of een leerwerktraject vinden met WerkBedrijf

  • Coaching on the job of tijdens je stage

  • Hulp bij aanvraag van een uitkering of andere voorzieningen

  • Tot twee jaar begeleiding na het vinden van werk

Vragen?

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

KiesJeJob

Wil je graag op een laagdrempelige en inspirerende manier met nieuwe werkgevers in contact komen? In het schooljaar 2023-2024 wordt de derde editie van de banenmarkt KiesJeJob georganiseerd. Je kunt op dit netwerkevent in gesprek gaan met werkgevers die op zoek zijn naar mbo-studenten zoals jij. Misschien vind jij zo wel je droombaan of een leuke bijbaan. Ook als je graag in een andere sector wil gaan werken, kun je in gesprek met werkgevers uit de Zorg en Techniek. Zij kunnen je een betaald omscholingstraject aanbieden. 

Kijk voor meer informatie op www.kiesjejob.nl 

Verder leren op ROC Nijmegen 

Wil je nog niet aan het werk maar verder leren op ROC Nijmegen? Of ben je al aan het werk, maar wil je nog beter worden in je vak? Of wil je je  laten omscholen om die droombaan te krijgen? Kijk dan eens naar het aanbod van ROC Nijmegen. Je kunt een mbo-opleiding of een cursus volgen. 

Terug naar boven