Na je afstuderen op ROC Nijmegen

Afgestudeerd bij ROC Nijmegen maar nog niet helemaal zeker van je vervolgstap? Misschien kunnen wij je nog ergens bij helpen.

Wil je graag werken, maar lukt het jou niet om de juiste baan te vinden? Of weet je niet zo goed welke baan bij jou past? Of wil je graag werken en leren combineren maar weet je niet zo goed waar te beginnen? 

Het loopbaanteam kan jou helpen!

 • Een beroepskeuzetest

 • Het vinden van de juiste vacatures

 • Het matchen met werkgevers

 • Solliciteren

  Van een brief schrijven tot het voorbereiden van een gesprek

 • Het vinden van de juiste baan

  Waar je werken en leren kunt combineren

 • Begeleiding op je (toekomstige) werkplek

 • Het aanvragen van een uitkering of andere voorzieningen

Vragen?

Heb je een andere vraag over werken, neem dan even contact met ons op!

KiesJeJob

Wil je graag op een laagdrempelige en inspirerende manier met nieuwe werkgevers in contact komen? In het schooljaar 2023-2024 wordt de derde editie van de banenmarkt KiesJeJob georganiseerd. Je kunt op dit netwerkevent in gesprek gaan met werkgevers die op zoek zijn naar mbo-studenten zoals jij. Misschien vind jij zo wel je droombaan of een leuke bijbaan. Ook als je graag in een andere sector wil gaan werken, kun je in gesprek met werkgevers uit de Zorg en Techniek. Zij kunnen je een betaald omscholingstraject aanbieden. 

Kijk voor meer informatie op www.kiesjejob.nl 

Verder leren op ROC Nijmegen 

Wil je nog niet aan het werk maar verder leren op ROC Nijmegen? Of ben je al aan het werk, maar wil je nog beter worden in je vak? Of wil je je  laten omscholen om die droombaan te krijgen? Kijk dan eens naar het aanbod van ROC Nijmegen. Je kunt een mbo-opleiding of een cursus volgen. 

Terug naar boven