Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Samen netwerken

Bij ROC Nijmegen leiden we vakmensen op die de toekomst van de arbeidsmarkt vormen. We bieden niet alleen relevant, flexibel en uitdagend onderwijs, maar zorgen er ook voor dat onze studenten klaar zijn om de arbeidsmarkt te betreden met essentiële netwerk skills. We bieden je als werkgever een unieke kans om in contact te komen met de professionals van vandaag en morgen. Hieronder lees je meer over twee evenementen waar je gratis aan kunt deelnemen.

Versterk je Netwerk

Dit is hét event waar je tweedejaars studenten van ROC Nijmegen ontmoet en leert van én met elkaar te netwerken. Het event vindt dit jaar plaats op dinsdag 27 februari bij concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Er is een plenair programma waar studenten en bedrijven samen worden geïnspireerd door gastsprekers en interactief met elkaar aan de slag gaan. Daarnaast krijgen studenten ook de kans om te oefenen met een netwerkgesprek.

Het biedt jouw bedrijf de kans om kennis te maken met potentiële stagiaires of toekomstige medewerkers. Daarnaast lever je een bijdrage aan gelijke kansen bevordering voor onze mbo-studenten. Het wordt een ochtend boordevol inspiratie en verrassende ontmoetingen. Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

 • KiesJeJob

  Deze inspirerende banenmarkt is niet alleen een kans om laagdrempelig contact te leggen met aanstormend talent, maar ook om je vacatures vervuld te krijgen. De laatstejaars studenten zijn namelijk over een paar maanden gediplomeerd en klaar om je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

  Waarom is dit voor jou interessant?

  • Vroegtijdige toegang tot talent: trek toekomstige sterren aan voordat je concurrenten dat doen.
  • Merkbekendheid: verhoog de zichtbaarheid van je bedrijf onder een ambitieuze doelgroep.
  • Innovatie: krijg frisse perspectieven en nieuwe ideeën van jonge, creatieve geesten.
  • Netwerken: bouw relaties op met andere bedrijven en instellingen in de regio.
  • Vacaturevervulling: krijg de kans om openstaande vacatures snel en effectief te vervullen.
  • Kennisuitwisseling: leer van de studenten en hun frisse blik op de industrie.

  Klik hier voor meer informatie over KiesJeJob. 

 • Terug naar boven