Voor schooljaar 2018-2019 heeft ROC Nijmegen voor een paar opleidingen bepaald dat er maar een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar zijn. Het gaat alleen om opleidingen waarvoor we meer aanmeldingen krijgen dan er stageplaatsen zijn. Ook kunnen contractafspraken met werkgevers ons verplichten tot een beperkt aantal opleidingsplaatsen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Defensie en de opleidingen Veiligheid en Vakmanschap.

In 2018-2019 is er een beperkt aantal opleidingsplaatsen, in leerjaar 1, voor de volgende opleidingen:

Werkwijze: Op volgorde van ontvangst aanmelding

  • Voor 2018-2019 hanteert ROC Nijmegen de werkwijze ‘op volgorde ontvangst aanmelding’ bij de opleidingen met een beperkt aantal plaatsen.
  • Aanmelden is mogelijk vanaf 1 oktober 2017.
  • De datum die telt is de datum van de aanmelding bij de desbetreffende opleiding met een beperkt aantal plaatsen .
  • Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging en daarna een uitnodiging voor een intakegesprek.

Dit geldt niet voor de Veiligheid en Vakmanschap-opleidingen. Defensie verzorgt de toelatingsprocedure van studenten in samenwerking met ROC Nijmegen.

Wachtlijst

Ook bij de wachtlijst geldt het principe: op volgorde van ontvangst datum aanmelding. Bij elke opleiding met een beperkte opleidingscapaciteit staat de omvang van de wachtlijst bij de opleiding aangegeven. Je ontvangt bericht na je aanmelding dat je op een wachtlijst staat.

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten