Relaxed de zomer in: kom kijken tijdens een rondleiding

Ben je ook zo benieuwd hoe onze school er uit ziet? Snappen we! Daarom organiseren we algemene rondleidingen op de Campusbaan Nijmegen en in Boxmeer. Ook bieden sommige opleidingen een eigen rondleiding aan waarbij je van de voorlichter van die opleiding een tour krijgt op de Campusbaan Nijmegen, Technovium Heyendaalseweg of de Energieweg.

Tijdens de tour van 45 minuten laten we je alle plekken zien die je als nieuwe student een keer gezien wil hebben zoals praktijklokalen, toffe hangplekken, de kantine en dé plek om jouw scooter of fiets te stallen.

Goed om te weten:

  • Alleen vierdejaars leerlingen kunnen dit jaar een rondleiding volgen. Vanaf volgend jaar zijn ook de derdejaars weer van harte welkom. 
  • Je kunt één introducee (bijvoorbeeld je vader, moeder, vriend of vriendin) meenemen.
  • Je ontvangt een bevestiging via e-mail en kunt je op de aangegeven dag en tijd melden op de locatie van jouw keuze.

Kies in de dropdown hieronder waar en het moment waarop jij graag een rondleiding komt volgen. Tot snel!


Maak een keuze
Maak een keuze
Maak een keuze

Ongeldige invoer
Vul je voornaam in
Ongeldige invoer
Vul een geldig e-mailadres in
Voer je telefoonnummer in
Wij hebben jouw toestemming nodig om jouw gegevens te mogen verwerken
Ongeldige invoer

Liever eerst vragen stellen?

Wij hebben een heel team aan mensen die jou kunnen helpen met jouw vragen; vragen over studiekeuze, over persoonlijke begeleiding, over specifieke opleidingen of over studiekosten. Kan gewoon.

Vragen over het mbo?

Wij hebben een video gemaakt waarin alles over het mbo kort en duidelijk wordt uitgelegd. Wil je liever lezen dan kijken? Dat kan ook! Wat er in de video wordt verteld, staat ook geschreven op de pagina.