Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

LLO-maatwerk voor werkgever en werknemer

Of je nou werknemer of werkgever bent: een Leven Lang Ontwikkelen (LLO)-traject vraagt flexibiliteit. Daarom bieden wij maatwerk aan. We kijken samen naar een scholingstraject en bieden onderwijs waar je verder mee kunt. Zo werken we samen aan jouw toekomst. 

Waarom maatwerk?

Maatwerk voor bedrijven en organisaties

Samen met jou als werkgever kijken onze relatiebeheerders naar de scholingsbehoefte. Wat is er precies nodig? Alleen een cursus of een bepaald vak? Of gaat het om een heel scholingstraject of een complete opleiding? We stemmen het traject af op wat er echt nodig is: dus geen onnodige vakken. Binnen korte tijd stomen wij jouw medewerkers met goed onderwijs klaar voor een certificaat, praktijk- of mbo-verklaring. 

Individueel maatwerk

Een vak nodig om door te kunnen stromen naar het hbo of wo? Je kennis bijspijkeren of verbreden? Ook dan kunnen we je helpen met maatwerk. Met een individueel maatwerktraject volg je alleen de delen van een opleiding die voor jou van belang zijn. Dat kan een keuzedeel zijn, het vak wiskunde of een cursus BIG-herregistratie.

Ook werken we samen met veel leerbedrijven waar je praktijktraining kunt volgen. Met praktijkleren met een praktijkverklaring volg je alleen het praktijkgedeelte van een opleiding. Zo stellen we samen met jou een programma op waar jij iets aan hebt. En we denken met je mee met loopbaanbegeleiding.

Talent in de keuken, een voorbeeld waar we trots op zijn

Er is een groot tekort aan koks in de horeca, maar opleidingen duren lang en instroom is beperkt. Met flexibel maatwerk hebben we hier een verkort leerwerktraject voor gemaakt: Talent in de keuken. Zo kunnen werkzoekenden zich in een verkort traject omscholen naar basiskok, met officieel diploma. ROC Nijmegen verzorgt de lessen van snijtechniek tot productkennis. Bij verschillende restaurants kunnen de koks praktijkervaring opdoen of in dienst treden, dankzij de baangarantie van een jaar. Zo hebben we snel kunnen inspringen op een arbeidstekort in de regio samen met onze partners UWV, WerkBedrijf en Rijk van Nijmegen.

Hoe werkt maatwerk?

Hoe snel dit proces verloopt, hangt af van de situatie. Is er nog geen traject en moeten we een heel nieuw traject ontwerpen? Dan duurt het iets langer voordat je kunt beginnen. Maar je hoeft niet op een bepaald startmoment te wachten: flexibiliteit en goede begeleiding, dat vinden we belangrijk.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Terug naar boven