Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Cursus Lassen, maak jij de verbinding?

Wil jij dat je medewerkers een specialist worden in lassen en het beste uit zichzelf halen? Het volgen van de juiste opleiding en cursus helpt ze daarbij. Je wilt immers dat jouw medewerkers goed werk leveren. Zo is het belangrijk dat hun laswerk tegen temperatuurverschillen kan, waterdicht is én er netjes uitziet. Tijdens een cursus Lassen bij ROC Nijmegen leren ze de kneepjes van het vak.

Lassen is een vakgebied waar kwaliteit, gevoel, inzicht en vakmanschap samenkomen. Er bestaan verschillende soorten lastechnieken en tussen deze processen zitten grote verschillen. Tijdens de cursus krijgen jouw medewerkers deze technieken snel onder de knie. Vaak is een lasser specialist in een bepaalde techniek. Ook dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. Of misschien merk je dat jouw klanten en veranderingen in de markt vragen om een andere lastechniek. Met een cursus Lassen zorg je dat jouw medewerkers blijven groeien en nieuwe vak- en praktijkkennis opdoen.

Aanbod voor beginners én gevorderden

Bij ROC Nijmegen bieden wij cursussen aan voor zowel beginnende als gevorderde lassers. Dit doen wij in samenwerking met Rijn IJssel. Het opdoen van praktijkervaring is bij lassers erg belangrijk. Bij de cursus Lassen bij ROC Nijmegen ben je dan ook vooral bezig in de praktijk.

Bekijk het volledige cursusaanbod op rijnijssel.nl

Maatwerk

Bij ROC Nijmegen bieden wij maatwerk aan. Dit betekent dat de cursus Lassen kan worden afgestemd op de behoefte van jouw organisatie of medewerkers. Door maatwerk te leveren, kunnen medewerkers zich op een laagdrempelige manier bijscholen en blijven ontwikkelen.

Maatwerk voor jouw bedrijf ? Ik help graag!

Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden. Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie .

Terug naar boven