Nederlands voor anderstaligen

Ben je nieuwkomer in Nederland en is Nederlands nog een vreemde taal voor je of wil je je taalniveau verbeteren? Of misschien wil je je voorbereiden op het Staatsexamen. Dan ben je bij ROC Nijmegen aan het goede adres! 

Voel je sneller thuis

Om je sneller thuis te voelen in Nederland is het handig om de taal te leren. Dit helpt je om contact te maken met anderen en om je weg te vinden in de maatschappij. 

Een cursus op ieder niveau

Je kunt bij ROC Nijmegen een cursus Nederlands volgen op je eigen niveau. Je kunt bij ons terecht als Nederlands nog helemaal nieuw voor je is, maar ook als je al redelijk goed Nederlands spreekt en je de taal nóg beter wilt leren spreken en schrijven.

Voorbereiding op het Staatsexamen

Met het behalen van het Staatsexamen vergroot je je kans om een baan te vinden in Nederland of een opleiding te kunnen volgen, bijvoorbeeld op het mbo, hbo of de universiteit. Je kunt dit diploma ook gebruiken voor je inburgering.

 

  • Maatwerk voor jouw bedrijf? Ik help graag!

    Flexibel opleidingsaanbod: Incompany mogelijkheden, maar ook in de avonden en weekenden. Ik maak graag een passend voorstel voor jouw organisatie.