Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Tech Gelderland

Tech Gelderland is een platform waar alle regionale projecten en initiatieven op het gebied van techniek én innovatie samenkomen. Tech Gelderland laat zien hoe leuk en veelzijdig techniek en innovatie eigenlijk is. En wil zo meer mensen enthousiast maken voor het vak. Want op de arbeidsmarkt is nog genoeg plek voor toekomstige bouwers en techneuten.

Wat doet Tech Gelderland?

Tech Gelderland biedt een podium aan scholen en het bedrijfsleven. Bijvoorbeeld door het maken van verhalen en videoproducties over innovatieve projecten en (nieuwe) techniekopleidingen. Of het organiseren van inspirerende activiteiten voor jong en oud. Initiatiefnemer Alex Dorgelo noemt Tech Gelderland een techniekestafette. Door het stokje steeds door te geven, ontstaat er volgens hem een continue stroom aan informatie en inspiratie.

Met wie werkt Tech Gelderland samen?

Tech Gelderland werkt onder andere samen met scholen, bedrijven en gemeenten. Zoals ROC Nijmegen, HAN, Techniekpact, ROC Rijnijssel, ROC Rivor, Gemeente Arnhem, Gemeente Nijmegen, Provincie Gelderland, Seece en TenneT.

ROC Nijmegen en Tech Gelderland

Nieuwsgierig geworden? De website van Tech Gelderland staat boordevol inspirerende artikelen en video’s over studenten van ROC Nijmegen.

Tech Gelderland op bezoek bij de nieuwe opleiding Creatieve Technologie:

Nieuws

  • Opleiding IT Systems & Devices heeft nu ook een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Lees meer in het artikel 'ICT is constant in beweging'. 
  • Studenten Bouw en Engineering gaan aan de slag met duurzaamheid. Lees meer in het artikel 'Waar past de warmtepomp'. 

Meer weten? Kijk op de website van Tech Gelderland!

Welke opleidingen werken samen met Tech Gelderland?

Terug naar boven