Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Missie, visie & ambitie van ROC Nijmegen

Samen met onze studenten, docenten en partners bouwt ROC Nijmegen aan de toekomst van onze regio. Een regio die vraagt om vakmensen. Om aanpakkers die willen groeien. In hun werk en als mens.

ROC Nijmegen wil een voorbeeld zijn als het gaat om duurzaamheid, gezondheid en diversiteit. We zijn ambitieus en tegelijkertijd zuinig. Op de wereld en op elkaar. Bij ons mag iedereen zichzelf zijn, fouten maken, ervaringen opdoen en groeien. Een leven lang. We vinden het belangrijk dat onze studenten en medewerkers vitaal en gezond zijn – én blijven. Investeren en inkopen doen we duurzaam. Zo spelen we vandaag al in op de vragen van morgen.

Missie

Als roc in regio Rijk van Nijmegen en Land van Cuijk:

Dat doen we op een veilige, inspirerende leer- en werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn. We hechten waarde aan een omgeving waarin diversiteit wordt gewaardeerd en respect en gelijkwaardigheid centraal staan.

Visie

Op ROC Nijmegen ontmoeten studenten, vakmensen en docenten elkaar. We zien ieders talent en maken elkaars ambities waar. Opleiden doen we samen. We bouwen met onze partners aan de toekomst van onze regio. Een regio die vraagt om vakmensen. Om aanpakkers die willen groeien. In hun werk en als mens. Want je bent nooit uitgeleerd.

Terug naar boven