Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Word jij de nieuwe mbo ambassadeur?

Geplaatst op 30 november 2021

Nieuwe dingen maken je enthousiast. Je zit lekker op je plek op je opleiding. Je kunt goed overtuigen, of staat er voor open om dat te leren. Na onze huidige ambassadeur, Emmeken Cuppens, is het tijd voor een nieuwe ambassadeur. Iemand die graag een uitdaging aangaat, anderen wil (leren) inspireren en graag meehelpt om ROC Nijmegen en het mbo verder op de kaart te zetten.

Waarom meedoen?

Je wordt een bekendheid binnen ROC Nijmegen. Je vergroot je netwerk, je spreekt interessante mensen en je krijgt de kans om je verhaal regelmatig te vertellen. Tijdens evenementen van ROC Nijmegen kom jij aan het woord en afhankelijk van wat jij belangrijk vindt, horen daar andere momenten bij. Een mooie kans om veel te leren en jezelf uit te dagen!

Interesse?

Maak een originele videopitch van maximaal 1 minuut waarin je jezelf voorstelt (wie ben je, welke opleiding doe je, wat vind je leuk om te doen) en aangeeft waarom juist jij volgend jaar dé ambassadeur moet zijn. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina met wat tips om een goede pitch te maken. 

Bekijk de oproep van Emmeken

Emmeken vertelt in dit filmpje kort wat over haar ervaringen als mbo ambassadeur.

Procedure

Tot 7 december kun je je filmpje insturen naar communicatie-en-marketing@roc-nijmegen.nl via https://filesender.surf.nl.  Uiterlijk 10 december hoor je van ons of je geselecteerd bent voor een sollicitatiegesprek. Dat gesprek vindt plaats op woensdag 15 december. Wij zijn benieuwd naar jou, dus pak je kans op een leerzame uitdaging en solliciteer!

Terug naar boven