Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Uitslag verkiezing mbo ambassadeur van het jaar op 17 mei 2021

Geplaatst op 14 mei 2021

In de afgelopen maanden liet ROC Nijmegen-ambassadeur Emmeken zien hoe ze tijdens de escaperoom,  samen met haar teamgenoten,  op zoek ging naar oplossingen voor een betere, duurzamere wereld. 

Uitslag mbo ambassadeur van het Nederland; meld je aan en kijk mee! 
Aanstaande maandag, 17 mei, vanaf 17.00u, kun je online meekijken naar de spannende ontknoping van Mbo'ers Pakken Aan. Tijdens een fantastische galavoorstelling zet Dit is mbo alle ambassadeurs in het zonnetje. Ook maakt de jury dan bekend, welke student zich dit jaar mbo ambassadeur van Nederland mag noemen. Wil jij Emmeken toejuichen en zien shinen? Meld je dan snel aan. Na aanmelding krijg je een link naar een online platform waar jij Emmeken kunt zien en kan aanmoedigen! Vanaf 17.00u kun je inloggen, om 17.30u begint het programma. 

Tijdens dit programma wordt er niet alleen stilgestaan bij de mbo ambassadeur, maar komt ook het onderwijsteam van het jaar, de Berg-award en ideas on stage aan bod. Kortom: een feestelijke avond voor het mbo. Zorg dat je erbij bent! 

Dit jaar is het wat anders dan anders en vanwege de coronamaatregelen kunnen familie, vrienden en medestudenten helaas niet aanwezig zijn. Extra leuk dus om online mee te kijken! 

Veel kijkplezier op 17 mei.

Meer lezen

Terug naar boven