Student Mediavormgever maakt kans op SpinAward

Geplaatst op 18 maart 2019

Tweedejaars student Mediavormgever Richard Verbeek won afgelopen donderdag in Hilversum een van de vier Wildcards voor de SpinAwards Young Talent 2019. Richard heeft je stem nodig om gaan te kunnen naar de finale…Help jij hem? Ga naar SpinAwards en breng je stem uit op zijn VRtuosity app!

Richard bedacht deze app. Met augmented reality maakt hij het leren bespelen van een muziekinstrument voor iedereen toegankelijk. Zoals de jury van de SpinAwards zegt: “een pril idee met superveel potentie”. Richard werd donderdagmiddag al meteen gescout door Talpa Media en EndemolShine….een talent om in de gaten te houden dus. Benieuwd naar wat Richard nog meer gemaakt heeft? Kijk dan op https://hachu.nl/

Stemmen!

Van 18-28 maart probeert Richard zoveel mogelijk stemmen binnen te halen zodat hij door kan naar de finale. Steun je zijn bijzondere idee en talent? Ga naar SpinAwards en breng je stem uit! Uitgebreide informatie over zijn idee vind je op zijn Behance-pagina.

Prestigieuze prijs

De SpinAwards is dé prijs voor digitale denkers van Nederland. De beste creatieve bureaus, opdrachtgevers, app bouwers en contentmakers sturen hun werk in. De categorie Young Talent is speciaal voor studerende digitale talenten, van mbo tot universiteit.