Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Stageplekken gezocht: ROC Nijmegen roept ondernemers op

Geplaatst op 10 maart 2021

Bij ROC Nijmegen gaan leren en werken met elkaar hand in hand. Voor alle studenten is het belangrijk dat ze veel praktijkervaring opdoen. Dit doen ze door stage te lopen. Echter vinden onze studenten door coronamaatregelen nu vaak moeilijker een goede stageplaats. Daarom doen we een oproep aan ondernemers in de regio Nijmegen. Wie biedt onze studenten een leuke stageplek? Lees hieronder de volledige oproep:

Investeren in de toekomst: bied jij al stageplekken aan?

Nu nog student bij ROC Nijmegen, misschien straks wel jouw medewerker! Investeer je nu in het begeleiden van stagiairs? Dan investeer je in jouw toekomstige medewerkers. Heb jij daarom een leuke stageplek voor onze studenten?

ROC Nijmegen leidt samen met de bedrijven in en rond Nijmegen haar studenten, jongeren én volwassenen op. Leren en werken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. ROC Nijmegen heeft ruim 150 opleidingen in het beroepsonderwijs, educatie en volwassenenonderwijs. Van bakker tot software developer, van verpleegkundige tot manager retail en van facilitair leidinggevende tot beveiliger.

Voor alle studenten is het belangrijk om veel praktijkervaring op te doen. Hoe? Door stage te lopen bij bedrijven in de regio Nijmegen. Bij grote bedrijven, het mkb, of alles wat daartussen past. Alle stageplekken zijn welkom! De enige voorwaarde is dat je organisatie een erkend leerbedrijf is door de SBB. Wil je hierover meer weten? Je leest meer op de pagina leerbedrijf worden van het SBB.

Hier lopen onze studenten stage

Veel bedrijven hebben onze studenten al de mogelijkheid gegeven om stage te lopen. Denk maar aan bakkerijen, (sport)scholen, kantoren en schoonheidssalons. Hier hebben onze studenten van de opleidingen Bakkerij, Sport en Beweging, Onderwijsassistent, Financiële Beroepen en Schoonheidsspecialiste mooie praktijkervaring opgedaan. Sommige van onze studenten zijn zelfs naar het buitenland gegaan! Lees hoe Anouk, Bram en Robin stage liepen in Abu Dhabi bij een gameontwikkelaar, eventmanagementbureau en marketingbureau. Sluit jij je binnenkort ook aan als stagebedrijf?

Neem gerust contact op

Heb jij een leuke stageplek voor een van onze studenten? Meld je dan aan via Aanmelden als leerbedrijf (roc-nijmegen.nl). Heb je vragen? Bel naar ons klantcontactcentrum op telefoonnummer 024-890 4500. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je vraag op de juiste plek terechtkomt. Heb je je aangemeld als erkend leerbedrijf, maar loop je ergens tegenaan? Neem dan contact op met de stagecoördinator van de opleiding. De coördinator bekijkt samen met jou of je in overleg met de SBB toch een erkend stagebedrijf kunt worden.

Terug naar boven