Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Nieuw lid College van Bestuur voor ROC Nijmegen

Geplaatst op 26 mei 2021

Elke Oegema is door de Raad van Toezicht van ROC Nijmegen per 1 september 2021 benoemd tot lid van het College van Bestuur. 

Oegema is sinds 2018 werkzaam als rector / algemeen directeur van scholengemeenschap  IVO in Deurne. Zij heeft ruime ervaring in het onderwijs, was onder andere van 2012 tot 2018 directeur van Fontys Hogeschool Management Economie en Recht en daarvoor  Directeur van Fontys Bestuursacademie. Zij is al jarenlang actief binnen de regio, onder andere als lid van de Raad van Commissarissen Rabobank Rijk van Nijmegen.

Elke Oegema: “De ambitie die ROC Nijmegen heeft om zich door te ontwikkelen tot een wendbare organisatie die de kwaliteiten van de student optimaal laat aansluiten bij de regionale arbeidsmarkt, past me. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring met onderwijsinnovatie en bedrijfsvoering in te zetten om ROC Nijmegen samen met onderwijspartners en werkgevers verder toekomstbestendig te maken. Het is een mooie uitdaging om met het College van Bestuur, directie en de rest van de organisatie ook een boost te geven aan leven lang ontwikkelen.”

Elke Oegema vormt samen met voorzitter Peter van Mulkom het College van Bestuur. Met de komst van Oegema is het College van Bestuur weer op volle sterkte om de ambities van ROC Nijmegen voor de komende jaren waar te maken.

Terug naar boven