Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Geen examinering in gebouwen ROC Nijmegen

Geplaatst op 25 maart 2020

Naar aanleiding van de aanscherping van de landelijk maatregelen met betrekking tot de coronacrisis heeft het College van Bestuur besloten dat er tot nader bericht geen examens meer plaatsvinden in de gebouwen van ROC Nijmegen. We vinden het niet langer verantwoord examens voor vavo en mbo in onze gebouwen plaats te laten vinden. De veiligheid van onze medewerkers en studenten staat voorop. Geplande examens op afstand gaan gewoon door. Dat geldt ook voor geplande examens op de locaties van de stage (BPV).

Consequenties

Er is ons veel aan gelegen onze studenten zo min mogelijk studievertraging te laten oplopen. Het onderwijs op afstand gaat gewoon doorDe consequenties van deze beslissing kunnen we nog niet helemaal overzien. Daarom nemen we de komende weken de tijd omafstandsonderwijs nog beter in te richten en ook te kijken naar hoe examinering de komende maanden mogelijk isDit alles met in het achterhoofd de richtlijnen van de RIVM.

De komende periode houden wij ouders en studenten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via mail en via onze website.

Terug naar boven