Studenten bouwen 5 escaperooms

Geplaatst op 15 februari 2019

Tweedejaars studenten Applicatieontwikkelaar en studenten Mediavormgever maakten in de afgelopen twee weken samen 5 vette escaperooms.

‘From scratch’ bouwden 25 studenten aan 1 escaperoom en aan promotiemiddelen om ‘hun room’ aan te prijzen bij bezoekers. In totaal hebben dus zo’n 125 studenten meegewerkt aan dit uitdagende project. Een voorbeeld van een mooie samenwerking.

Vandaag is het d-day

Medestudenten en docenten gaan de uitdaging aan om te ontsnappen uit één van de 5 rooms: de horror-, tijdreizen-, sci fi-, bank- of casinoroom. Of het ze gaat lukken….

Leren van en met elkaar

De opleidingen Applicatieontwikkelaar en Mediavormgever liggen in het verlengde van elkaar. Het doel van het project Escaperoom is om een kruisbestuiving te creëren bij zowel de studenten als docenten. Laten zien hoe techniek en vormgeving goed samen gaan. Én natuurlijk om studenten leuke praktijkopdrachten te laten ervaren.

In dit project komt alles samen: van creatieve opdrachten, digitale breinbrekers tot mooie designs. Ook analoge puzzels mogen; dus niet alles hoeft geprogrammeerd of digitaal te zijn. Best een uitdaging voor onze creatieve en digitaal ingestelde studenten.

#mooiwerk #leukleren #uitdagendonderwijs #kijkjeinelkaarsroom #applicatieontwikkelaar #mediavormgever

 

ApplicatieontwikkelaarMediavormgeving12ApplicatieontwikkelaarMediavormgeving05

ApplicatieontwikkelaarMediavormgeving06

ApplicatieontwikkelaarMediavormgeving01

 

ApplicatieontwikkelaarMediavormgeving02