Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Marketing & Events

Door internationalisering en digitalisering hebben organisaties meer concurrenten dan ooit. Maar met doelgerichte marketing kun je het verschil maken en opvallen bij je doelgroep! Wil jij leren hoe dat werkt? Kies dan voor een van onze marketing-opleidingen.

Trends in de wereld van Marketing & Events

Big data, machine learning en Artificial Intelligence maken marketing steeds digitaler. De coronacrisis en de gevolgen voor (fysieke) winkels en grote evenementen versnellen dit alleen maar!

Persoonlijke benadering wordt de komende jaren steeds belangrijker in marketing. Klanten verwachten dat jouw aanbod perfect aansluit op hun persoonlijke behoefte. Op deze trend kun je zowel online als offline met marketing heel goed inspelen.

Baankansen als marketing-medewerker

Communicatie, marketing en evenementen zijn en blijven voor elke organisatie belangrijk. Op dit moment zijn je kansen op een baan in online communicatie, marketing en events gunstiger.

Waar kan je werken?

Bijna ieder bedrijf of organisatie heeft er wel een: een communicatie- of marketingafdeling. Daar kan jij gaan werken. Maar denk ook aan werken voor evenementen- en theaterbureaus, poppodia of concertzalen en festivals.

De marketing & events-opleidingen van ROC Nijmegen

Zorg jij dat jouw merk wordt bedolven onder de likes? Kun je niet wáchten om marketing(communicatie)plannen te schrijven en events te organiseren? Check dan vandaag nog onze opleidingen.

Ben je een topsporter? Deze marketing & events-opleiding is ook beschikbaar in onze Young Talent Academy. Hier combineer je sport en studie op een slimme manier!

Bekijk alle details van de opleiding hieronder en meld je online aan!

Opleidingen in Marketing & Events

Terug naar boven