Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Juridisch/HR

Wil jij graag mensen helpen en kun je ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk maken? Zijn rechtspraak, wetten en arbeidscontracten jouw ding en wil je daarbij kunnen ondersteunen? Dan kom jij bij een juridische/HR opleiding helemaal tot je recht.

De toekomst en trends van de juridische wereld

Ga jij werken als HR-medewerker en nieuwe mensen aannemen voor jouw werkgever? Of duik je in de wereld van wetten en recht om geschillen op te lossen? Als medewerker juridisch/HR help en ondersteun je mensen bij belangrijke zaken en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Binnen deze branche wordt data steeds belangrijker. Er is behoefte aan mensen die op een slimme manier tools kunnen gebruiken om beslissingen op basis van data te nemen. Een andere trend binnen de juridische dienstverlening is dat het recht van de cliënt steeds belangrijker wordt, in plaats van het recht van het bedrijf.

Baankansen als Legal, Insurance & HR Services specialist

Met deze opleiding op niveau 4 heb je voldoende kans op een baan. Je wordt bijvoorbeeld hr-assistent, recruiter of medewerker bij een gemeente. Na je mbo-opleiding kun je ook verder studeren aan het hbo of wo. Populaire opleidingen zijn Human Resource Management, Bedrijfskunde en Rechten.

Waar kan je werken?

Bijvoorbeeld bij een notaris- of advocatenkantoor. Maar ook in de zakelijke dienstverlening zoals bij de gemeente, bij een incassobureau of in de schuldhulpverlening.

De juridische/HR opleiding van ROC Nijmegen

Volg de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist als je het leuk vindt om juridische problemen op te lossen.

Opleidingen in Juridisch/HR

Terug naar boven