Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Financieel

Geen enkele organisatie, van kleine webshop tot grote internationale organisatie, kan zonder slimme financiële mensen. Is jouw eigen administratie altijd op orde? Ben je nauwkeurig en duik jij graag de cijfers in? Dan is een financiële opleiding echt iets voor jou!

Trends in de financiële dienstverlening

Het goedkeuren van facturen en het opmaken van financiële rapportages gaat bij veel bedrijven nog handmatig. Maar niet lang meer!

Technologische ontwikkelingen als Internet of Things (IoT) en Artificial Intelligence (AI) maken jouw werk als financieel professional in de toekomst een stuk efficiënter. Kennis van deze technieken is dus heel belangrijk. Door deze trend zul je steeds vaker en intensiever gaan samenwerken met de IT-afdeling.

Baankansen als financieel medewerker

Met een financiële opleiding op mbo-niveau heb je een redelijke tot grote kans op een baan. Door de digitalisering die overal in onze maatschappij plaatsvindt, investeren bedrijven in medewerkers met up-to-date kennis van tools en processen. In de regio Nijmegen zijn je baankansen zelfs iets groter dan gemiddeld in Nederland!

Wil je ook op strategisch niveau adviseren? En misschien wel leidinggeven aan een team? Studeer dan door op hbo-niveau, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie of Commerciële Economie.

Waar kan je werken?

Een financiële administratie van een bedrijf of (overheids)instelling. Of op een gespecialiseerd administratie- of accountantskantoor.

Welke financiële opleidingen heeft ROC Nijmegen?

Bekijk hieronder de opleiding voor Business Administration & Control specialist.

Opleidingen in Financieel

Terug naar boven