Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

In termijnen betalen

Je mag je les- of cursusgeld in delen betalen. Ook kun je met onze leverancier Studers een regeling afspreken om je boeken en licenties in termijnen te betalen. 

Lesgeld in termijnen betalen

DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) int het lesgeld voor BOL-opleidingen. Wil je je lesgeld in termijnen betalen? Dan incasseert DUO je lesgeld in 9 gedeeltes van € 137,67. Dit gebeurt rond de 25e van de maand. De 1e termijn schrijven we af in de 1e maand na uw aanvraag. Een andere regeling is niet mogelijk.

Cursusgeld in termijnen betalen

Is het lastig voor je om het cursusgeld voor een BBL-opleiding in één keer te betalen? Dan kun je een betalingsregeling aanvragen en in termijnen betalen. ROC Nijmegen werkt samen met Flanderijn. Met dit bedrijf spreek je via mail een regeling af.

Een regeling aanvragen bij Flanderijn

  1. 2 werkdagen nadat je een rekening van ROC Nijmegen hebt ontvangen, kun je een account aanmaken bij Flanderijn.
  2. Heb je een inlogaccount aangemaakt? Klik op de button ‘INLOGGEN’ rechtsboven op de pagina. Per mail ontvang je dan een activatiecode.
  3. Heb je alle gegevens ingevuld? Dan krijg je op de mail een bevestiging met een overzicht.
  4. Vlak voor je het volgende deel van je rekening moet betalen (vervaldatum), krijg je een mail. Daarin staat hoe je dat deel (termijn) betaalt.
  5. Betaal op tijd! Als je niet op tijd de juiste termijn betaalt stopt de betalingsregeling en gaat een incassobureau zich er mee bemoeien. Dat wil je toch niet?

Voorwaarden voor een betalingsregeling bij Flanderijn

Is alles duidelijk? Wil je een regeling afspreken? En je bent akkoord met de voorwaarden? Maak een account aan bij Flanderijn.

Boeken en licenties in termijnen betalen bij Studers

Je kunt bij Studers in termijnen betalen. Hoe? Op de website van Studers wordt dit uitgelegd.

Informatie over betalen bij Studers
Terug naar boven