Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Succesverhaal van Jill: overstap van mbo naar hbo

Jill studeert na haar niveau-4 opleiding Marketing - Communicatie bij de Young Talent Academy  van Roc Nijmegen door in het hbo. Ze volgt de tweejarige, niveau 5,  Associate degree opleiding Communicatie bij Avans Academie in Den Bosch. 

'Ik ervaar de overstap van mbo naar hbo ervaar ik niet als zwaar. In het mbo heb ik middels stages geleerd zelfstandig te werken. Dat komt goed van pas in mijn nieuwe opleiding waar we ook met echte opdrachtgevers werken. Ik focus op het succesvol afronden van mijn studie zodat ik mijn eigen onderneming kan starten'.

TIP voor ori├źnterende mbo-ers: verdiep je in de verschillende twee jarige, praktijkgerichte, Associate Degree-opleidingen (voltijd / deeltijd)!  

Terug naar boven