Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

5x redenen om te kiezen voor de opleiding Medewerker evenementenorganisatie

Als Medewerker evenementenorganisatie organiseer je de mooiste events, festivals, beurzen en congressen. Van het bedenken van een concept en de promotie van het event tot het regelen van het personeel en het inrichten van de lokaties. En je zorgt dat op de dag zelf alles op rolletjes loopt! Ben je creatief, klantvriendelijk en hou je van aanpakken? Dan is deze opleiding echt iets voor jou!

5 redenen om te kiezen voor de opleiding Medewerker evenementenorganisatie

 1. Je leert het meest in de praktijk!

  En daarom werk je veel samen met je klasgenoten aan allerlei gave projecten. Je doet ervaring op in het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van verschillende events. Denk aan de Zevenheuvelenloop, Sinterklaasviering of een Open Dag!

 2. We hebben ons eigen leerbedrijf, Het Evenementenbureau!

  Samen met het Evenementenbureau leer je hoe je evenementen organiseert. Ga aan de slag bij vooraanstaande events zoals het NEST muziekfestival, surivalrun 7Hills en de Vierdaagsefeesten.

 3. Events organiseer je met z’n allen.

  Met je team bedenk, organiseer en coördineer je de gaafste events, festivals, beurzen en congressen. Tijdens de opleiding werk je veel samen met je medestudenten. En je leert hoe je een team aanstuurt en begeleidt.

 4. De theorie breng je in de praktijk tijdens je stage.

  Voor stages werken we samen met de leukste evenementenorganisaties zoals stichting Vierdaagsefeesten, stichting Hubert en de Schoenfabriek. Tijdens je studie creëer je dus een groot netwerk in Nijmegen en omstreken!

 5. Na je studie ga je te gekke events, festivals, beurzen of congressen organiseren.

  Bij een evenementenbureau, een festivalorganisatie of een congrescentrum: overal worden het hele jaar door superleuke events georganiseerd. Dus steek je handen uit de mouwen en organiseer jóuw mooiste event!

Terug naar boven