Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

5x #feelgoodmomenten voor de kerstvakantie

In bed series bingen, lekker lang uitslapen en hangen in én om je huis. Kerstvakantie 2020 is in zicht. Dit jaar net even anders. Maar dat mag de pret niet drukken! Follow Fox tipt 5 feelgoodmomenten voor happy holidays at home met af en toe een safe feelgooduitje! #staysafe!

#1 Feelgoodloketjes

Neerstrijken bij je favo koffiebarretje of lunchtentje zit er volgens de heren in Den Haag voorlopig nog niet in, maar gelukkig poppen de to-go-loketjes overal op! Waar zijn ze te spotten? Kriskras door de stad. Onze loketjes top-3? Streetfood van café Wunderkammer, en bij Fresca serveren ze hot choco met daarbij hemelse zoete zonden - tevens gelegen aan een sfeervol opgetuigd Faberplein.

#2 Feelgoodspelletjes

Na een paar dagen in bed series bingen, is het hoog tijd voor ander vermaak. Met een beetje geluk trek je bij je ouders die gezellige old skool boardgames (Monopoly en Risk?) zo uit de kast. Andere feelgoodmomenten? Speel het grote Dilemma op Dinsdag-spel: de blije editie met dilemma’s als ‘Je loopt altijd achteruit of je zweet olijfolie?’. Lachen! Ook leuk en écht niet saai of suf: buig je over een 3D puzzel, een 1000 stukjes exemplaar of een toffe LEGO bouwset. Klein geluk is echt dope.

#3 Feelgoodbuitendedeur

Van al dat binnen zitten wordt elk lijf stijf, dus trek je schoenen aan (tip: ventileer ondertussen je kamer) en ga op pad. Neem sowieso je telefoon mee, want als je je walk combineert met enkele eyecatchers zoals het Romeins masker op stadseiland Veur-Lent, creatieve murals (o.a. Honigcomplex) of een enorm verlicht rendier (Waalkade, bij het Labyrinth) dan wordt je looproute gegarandeerd een selfiefestijn. Nijmegen beter leren kennen? Volg dan de groene lijn die anno nu door Nijmegen loopt. Liever zuurstof opsnuiven in het groen? Duik de Ooij in of bezoek onze prachtige Veluwe!   

#4 Feelgoodmomenten

Iets liefs doen voor een ander is altijd een goed idee! Wat kun je doen? Claim het gourmetstel van je pa & ma, sla lekkers in bij de supermarkt en organiseer een gourmetavond voor je favo plus 2. Koop gelijk enkele blikken soep of iets dergelijks en doneer dit aan de Voedselbank. #mooigebaar! En ja, iedereen zit de komende weken thuis. Verras daarom vrienden en familie per post (!) met een lief én persoonlijk (kerst)kaartje. Wil je iets doen voor een onbekende? Check Club Goud hoe je een oudere een mooie kerstwens kunt bezorgen.

#5 Feelgoodkleren

Opruimen is misschien niet je favo werkwoord, maar het kan wel lekker lucratief zijn! Struin alle (kleding)kasten in huis af en zet de items die je niet meer met liefde draagt te koop op Vinted of Marktplaats. Met de winst trakteer je jezelf op iets moois voor oud & nieuw thuis, want het einde van een k*tjaar vieren we hoe dan ook in stijl. Maak er iets moois van!

De app Mijn ROC Nijmegen

Iedere maand word je door FollowFox op de hoogte gehouden van hotspots in en rondom Nijmegen. Lees je dit bericht in het studentenportal? Download dan nu de nieuwe app: Mijn ROC Nijmegen. Dan heb je alle belangrijke informatie voor jou als student binnen handbereik. Lees je dit bericht al via de app? Goed bezig!

Terug naar boven