Momenteel bekijk je deze website in een verouderde browser.

Tech@doptie

Tech@doptie is een samenwerking tussen ROC Nijmegen, ROC RijnIJssel en zorg- en welzijnsinstellingen. Enthousiaste docent-onderzoekers maken studenten zorg, welzijn en techniek wegwijs in de wereld van zorgtechnologie. En laten zorgmedewerkers kennismaken met de nieuwste technologie├źn. Zo bouwt Tech@doptie een brug tussen zorg en technologie.

Wat doet Tech@doptie?

In de zorg- en welzijnssector is technologie steeds belangrijker. Daarom wil Tech@doptie het onderwijs beter laten aansluiten op de praktijk. De docent-onderzoekers werken met studenten aan 21-eeuwse vaardigheden, oefenen met nieuwe producten en brainstormen over technische oplossingen. Het doel van het practoraat is het onderwijs en de praktijk dichter bij elkaar brengen.

Met welke organisaties werkt Tech@doptie samen?

Het practoraat Tech@doptie is verbonden aan ROC Nijmegen en ROC RijnIJssel. De mbo-opleidingen werken daarnaast samen met zorg- en welzijnsorganisaties, overheidsinstanties en andere scholen in de regio Arnhem-Nijmegen. Zoals HAN Hogeschool, Provincie Gelderland, RadboudUMC, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn (WZW), Pluryn, Siza, Driestroom, RCT Gelderland, Pantein, Pleyade, Attent, OTIB, Vilente, De Waalboog, CHE en RIBW.

Aan welke projecten werkt Tech@doptie?

Bij Tech@doptie werken studenten met elkaar aan verschillende projecten, zoals het Tech@doptiespel, Our House on Wheels, Hackaton en Relive my memory. In de video's vertellen studenten, docenten en deelnemers je over de projecten.

Meer weten? Kijk op de website van Tech@doptie

Welke opleidingen werken samen met Tech@doptie?

Terug naar boven