Jaargang 18, nummer 3

Er zijn op dit moment nog steeds vmbo- en havo-leerlingen die niet weten wat te kiezen. In deze Expo aandacht voor de mogelijkheden die we nu nog kunnen bieden om hen te helpen: meelopen met Kiezen op Maat en/of een beperkte, gratis beroepeninteressetest. Belangrijk om er toch nog even tegenaan te gaan. Voortijdige uitval of switchen en dus tijdverlies voor de student willen we allemaal graag voorkomen.

Een korte evaluatie van de Wintermeeting vind je ook in deze Expo.

Tot slot: we zijn supertrots op Jelle en Ramon, onze Nederlands kampioenen CAD-tekenen.

  • We hebben de Nederlands kampioenen CAD-tekenen in huis

    Op zaterdag 18 maart werd bekend dat Jelle Hendriks en Ramon Cox de gouden en zilveren medaille bij het Nederlands Kampioenschap CAD-tekenen mee naar huis mochten nemen. Jelle mag zich nu Nederlands Kampioen CAD-tekenen noemen en mag mogelijk naar de Wereldkampioenschappen. Deze vinden van 14 tot 19 oktober 2017 plaats in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Lees het volledige artikel.

  • Meld je leerlingen aan voor korte beroepeninteressetest

    We kennen ze allemaal: leerlingen die ''het'' nog niet weten. Het kiezen van een vervolgopleiding geeft soms stress. Zeker als je er op dit moment in het schooljaar nog (helemaal/) geen idee van hebt wat je wilt gaan doen. Als je denkt dat je deze leerlingen op gang kunt helpen met een kleine beroepeninteressetest, meld ze dan bij ons aan.

  • Beoordeling Wintermeeting

    26 januari 2017 verzorgden wij onze DecanenWintermeeting. Inleveren en volledig invullen van de evaluatieformulieren verliep dit keer wat moeizaam. Zo kwamen er slechts 15 formulieren terug en die waren niet allemaal volledig ingevuld. Voor wat het waard is dus.