Volwasseneneducatie

Wilt u leren hoe u met de computer moet omgaan? Wilt u beter Nederlands leren praten? Of zoekt u een cursus Solliciteren? Dan kunnen wij u verder helpen. ROC Nijmegen organiseert in Nijmegen en op locaties in de regio cursussen voor volwassenen.

Basiseducatie

Wilt u beter leren lezen, schrijven, rekenen of met de computer omgaan? Dan kunt u cursussen voor volwassenen in Nijmegen en in de regiogemeenten volgen. U leert vaardigheden die u in het dagelijks leven nodig heeft. Basiseducatie is onderwijs voor volwassenen met weinig opleiding.

Nederlands als Tweede Taal

Heeft u moeite met de Nederlandse taal? En u bent niet inburgeringsplichtig? Dan kunt u bij ons terecht om het Nederlands als tweede taal te leren of het Staatsexamen NT2 af te leggen.

Inburgeren

Bent u inburgeringsplichtig? Dan kunt u bij ons terecht voor een cursus Inburgering.

Digitaal wegwijs

Digitale vaardigheden verbeteren? Via coaching helpt ROC Nijmegen volwassen cursisten om wegwijs te worden in het digitaal regelen van zaken met de overheid.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers van onze afdeling Volwasseneneducatie.

 

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten