Vacansoleil-opleidingen

Als je van afwisseling houdt en als je dienstverlenend en gastvrij bent ingesteld, mensen de vakantie van hun leven wilt bezorgen ... dan zijn de opleidingen van de Vacansoleil Leisure Academy iets voor jou!

Jaarlijks zijn er ruim 20 miljoen Europeanen die op een camping in binnen- of buitenland verblijven. De recreatiebranche wil kwaliteit leveren en heeft daardoor een grote en sterke behoefte aan goed geschoolde
medewerkers. In verband met die behoefte hebben een aantal roc's en Vacansoleil Camping Holidays de krachten gebundeld. Ze hebben praktijkgerichte middelbare beroepsopleidingen ontwikkeld onder de naam Vacansoleil Leisure Academy. Inmiddels bieden vier roc's opleidingen van de Academy aan.

Kenmerken van de opleidingen

  • Professionals van Vacansoleil verzorgen er praktijkgerichte lessen.
  • De opleiding omvat meerdere moderne talen; altijd Engels en Frans met daarnaast een keuze tussen Spaans of Duits.
  • Door buitenlandse stage en excursies, contact met buitenlandse gasten, collega's en andere culturen ontstaat een internationaal georiënteerde setting; je legt contacten, ontdekt talen en culturen en je ontwikkelt je tot aankomend professional.
  • Door de kennismaking met Vacansoleil en allerlei campings kom je in contact met je potentiële werkgever(s).
  • Omdat er naast vakinhoudelijk onderwijs veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling ben je na je opleiding klaar om aan de slag te gaan binnen de recreatiebranche of daarbuiten.

Bij ROC Nijmegen kun je de volgende opleidingen van de Vacansoleil Leisure Academy volgen:

 Naast deze Vacansoleil-opleidingen bieden we natuurlijk ook de reguliere Leisure & Hospitality-opleidingen aan.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten