Horeca, Bakkerij en Facilitaire Dienstverlening

In het domein Horeca, Bakkerij en Facilitaire Dienstverlening zijn je werkzaamheden er altijd op gericht om andere mensen een leuke tijd te bezorgen. Je maakt bijvoorbeeld lekker eten of je zorgt ervoor dat ze zich kunnen ontspannen. Het kan ook zijn dat je je meer bezighoudt met voorbereidingen en ervoor zorgt dat alles er piekfijn uitziet. Je werkt vaak op tijden dat anderen juist vrij zijn.

Past dit domein bij jou?

Je vindt het leuk om het mensen naar hun zin te maken. Je bent zorgvuldig, communicatief en sociaal. Je hebt een klantgerichte instelling en een dienstverlenende houding. Ook ben je representatief, kun je goed organiseren en ben je stressbestendig. Je werkt nauwkeurig, met veel geduld en met enthousiasme. Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken. Tevens ben je creatief en neem je graag initiatief. Binnen de Cas Spijkers Academie geldt dat je echt van aanpakken weet, talent hebt en er alles aan wilt doen een ster in de kookwereld te worden.

Opleidingen Horeca, Bakkerij en Facilitaire Dienstverlening

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten