Weet je nog niet welke opleiding bij je past of twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Dan helpen wij je graag verder!

Heb je een vraag over een opleiding?

Bij ons Infocentrum kun je terecht met specifieke vragen over opleidingen en studie- en beroepskeuze. Een gratis loopbaangesprek met één van onze loopbaanadviseurs is mogelijk op afspraak.

Loop een dagje mee

Via het programma Kiezen op Maat loop je een dagje mee bij de beroepsopleiding van jouw keuze en heb je contact met een student van die opleiding.

Een adviesgesprek

Een loopbaanadviesgesprek is een kennismakings- en oriënterend gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur. Zit je nog op het voortgezet onderwijs? Dan helpt onze loopbaanadviseur je graag verder om je persoonlijkheid, beroepsinteresses en wensen verder duidelijk te krijgen. Tijdens dit gesprek krijg je een eerste advies over je scholingsmogelijkheden en - als dat aan de orde is - hulp bij het maken van een keuze voor een (nieuwe) opleiding. Lees hierover meer bij Studiekeuze en loopbaanadvies.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten