Ruimte voor jouw talent bij ROC Nijmegen

Bij ROC Nijmegen leiden we je op voor een vak. We bieden meer dan 150 opleidingen waaruit je kunt kiezen en waar je talent ruimschoots tot ontwikkeling kan komen.

Ik zoek een opleiding

Wil jij de kans om je talent nóg verder te ontdekken en te ontwikkelen? Bij ons heb je de ruimte om tijdens je opleiding extra van je te laten horen en zien.

  • Daag jezelf uit met het excellentieprogramma en doe mee aan wedstrijden over jouw vak
  • Ga naar het buitenland voor een stage, uitwisseling of excursie om je ervaring te verbreden en te verdiepen
  • Doe mee aan het ambassadeursprogramma en leer hoe je jezelf en je opleiding kunt profileren

Ruimte voor talent. Maar waar?

Naast het reguliere studieprogramma zijn er veel kansen om je verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via het excellentieprogramma of met een stage in het buitenland. Hiermee kun je tijdens je opleiding laten zien wat jij allemaal nog meer in je mars hebt.

Excellentieprogramma

Het excellentieprogramma daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Er zijn mogelijkheden voor extra stages, vakwedstrijden en gastlessen. Per opleiding is dit verschillend.

Skills heroes

Populair onderdeel van het excellentieprogramma is Skills Heroes, vakwedstrijden in het mbo. Onze student CAD-tekenen Jelle Hendriks schopte het zelfs tot de World Skills wedstrijden.

Buitenland

Je hebt bij ROC Nijmegen de mogelijkheid om ervaring op te doen in het buitenland. Dat kan bijvoorbeeld via een stage, een uitwisseling of een excursie. Onze studenten gingen onder meer naar diverse landen in Europa, Afrika of de USA.

Deze studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg deden bijvoorbeeld een project van drie weken in Berlijn:

Speciaal Duitsland-programma

Dit bieden we aan als je je meer wilt oriënteren op Duitsland en je positie op de Euregionale arbeidsmarkt wilt versterken.

Ambassadeursprogramma

Als ambassadeur van ROC Nijmegen leer je onder meer om jezelf en je opleiding te profileren. Je leert presentatie-skills, maakt bijvoorbeeld vlogs én je kunt uiteindelijk zelfs meedingen naar het landelijke mbo-ambassadeurschap.

Ontmoet de ambassadeurs van dit schooljaar:

 Ruimte voor jouw talent!

 

 

 

 

 

 

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten