Niet iedereen heeft dezelfde behoefte tijdens het leerproces. Wij houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

Sport

Bewegen is elkaar ontmoeten. Bewegen verbetert de sfeer en neemt drempels weg. Je zit er beter door in je vel. Het is bewezen dat beweging studieprestaties verbetert. Bij ons bepaal jij zelf met welke sporten je bezig wilt zijn in het programma Sport op Maat. Als eerste mbo-school hebben we voor drie van onze locaties het themacertificaat-Bewegen en Sport van het vignet Gezonde School gekregen. Daar zijn we trots op. Voor ons is het een erkenning van het feit dat we onze studenten en medewerkers actief allerlei bewegingsmogelijkheden aanbieden.

Buitenland

Bij ons kun je meedoen aan internationale excursies, uitwisselingen en stages. Bij een buitenlandse stage kijken we nog eens extra naar wat bij jou past. Tijdens zo'n stage krijg je immers te maken met een aantal bijkomende factoren. Zo doet een verblijf in het buitenland een groot beroep op je zelfstandigheid. Voor jou een prachtige kans om een prachtige buitenlandse ervaring op te doen, je te profileren en er bij een toekomstige sollicitatie uit te springen.

Vacatures

Je kunt ook altijd een open sollicitatie insturen.
     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten