Het is mogelijk om je les- of cursusgeld in delen te betalen. Ook kun je met onze leverancier Van Dijk Educatie een regeling afspreken om je boeken en licenties in termijnen te betalen.

Lesgeld in delen betalen

Het innen van het lesgeld (BOL) wordt centraal geregeld door de DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) van het Ministerie van Onderwijs. Voor cursusgeld (BBL) ontvang je een factuur van ROC Nijmegen.

Wil je je lesgeld in termijn betalen? Dan incasseert DUO je lesgeld in 6 maandelijkse bedragen van € 189,50. Dit gebeurt rond de 25e van de maand. De eerste 2 maanden worden achter elkaar geïnd, dan een maand niet en vervolgens weer 4 maanden. Een andere regeling is niet mogelijk. 

Cursusgeld in delen betalen

Kun je de rekening voor het cursusgeld van ROC Nijmegen niet meteen betalen? Dan kun je de rekening ook in delen afbetalen. Vraag hiervoor een betalingsregeling aan.  

Voor openstaande rekeningen van cursusgeld werken wij samen met Flanderijn. Met dit bedrijf spreek je een regeling af om je rekening in delen (termijnen) te betalen. Contact met Flanderijn en afspraken over de regeling gaan allemaal per mail.

Het aanvragen van een betalingsregeling met Flanderijn

  1. Heb je een rekening voor cursusgeld van ROC Nijmegen? En wil je afspraken maken over de betaling? Vanaf 2 werkdagen nadat je een rekening kreeg, kan dat. Klik hiervoor onderaan de pagina op de link. Je komt dan op de website van Flanderijn.
  2. Bij Flanderijn maak je een inlogaccount aan. Klik op de button ‘INLOGGEN’ rechtsboven op de pagina. Per mail ontvang je dan een activatiecode.
  3. Heb je alle gegevens ingevuld? Dan krijg je op de mail een bevestiging met een overzicht.
  4. Vlak voor je het volgende deel van je rekening moet betalen (vervaldatum), krijg je een mail. Daarin staat hoe je dat deel (termijn) betaalt.
  5. Houd je je niet aan de regeling? Dan geldt die niet meer. Voor het bedrag dat je dan nog niet betaald hebt wordt de incassoprocedure opgestart.

Voorwaarden

  • Ga je afbetalen via een regeling met Flanderijn? Dan betaal je hiervoor € 16,34 (€ 13,50 + € 2,84 btw). Dit telt Flanderijn dus op bij de rekening die je van ROC Nijmegen hebt ontvangen.
  • Elke regeling heeft een einddatum. Hoe eerder je dus een regeling afspreekt, hoe meer delen (termijnen) je hebt om de rekening te kunnen betalen.
  • Alleen als student kan je een regeling afspreken. Betaalt jouw leerbedrijf de factuur voor jou? Je bedrijf kan deze regeling niet afspreken.
  • De regeling geldt alleen voor cursusgeld dat je volgens de wet moet betalen.

Is alles duidelijk? Wil je een regeling afspreken? En je bent akkoord met de voorwaarden? Maak een account aan bij Flanderijn via deze link.

Boeken en licenties in termijnen betalen bij Studers

Je kunt bij Studers in termijnen betalen. Bekijk de informatie over betalen op de website van Studers.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten