We leiden op voor een vak. Je ontwikkelt je competenties die je nodig hebt als je aan het werk gaat. Wil je iets extra's of heb je extra steun nodig? Dat kan! Ons onderwijs is afgestemd op jouw wensen en de wensen van de bedrijven waar je mogelijk gaat werken. We hebben alle informatie over hoe het mbo in elkaar steekt, je studiebegeleiding, je studiekosten en -financiering voor jou op een rij gezet.

Ontwikkel je talent!

Je krijgt alle kans om je talent te ontdekken en je verder te ontwikkelen. We hebben bijvoorbeeld een Excellentieprogramma. Hiermee kun je je profileren. Een populair onderdeel van het programma is 'Skills heroes'. Tijden deze vakwedstrijden strijden mbo-studenten uit heel Nederland om de nationale titel op hun vakgebied. We hebben ook een speciaal Duitsland-programma voor studenten die hun positie op de Euregionale arbeidsmarkt willen versterken.

Naar het buitenland

Een buitenland ervaring verrijkt je leven. Je kunt stage lopen in het buitenland. Excursies en uitwisselingen behoren ook tot de mogelijkheden. 

Via mbo naar hbo

Met een mbo-4 opleiding kun jij naar het hbo. Tijdens je mbo studie kun je bij ons havo-certificaten halen om je kans op een succesvolle overstap naar het hbo te vergroten. Je kunt ook Keuzedelen volgen voor een makkelijke start op het hbo. Denk aan vakken als 'ondernemend gedrag', 'Digitale vaardigheden', 'Duurzaamheid' en 'Voorbereiden hbo'.

Passend onderwijs en begeleiding

Als je een beperking hebt die je leerproces belemmert, kun je een beroep doen op extra ondersteuning in de klas en bij het examen. Heb je om een andere reden moeite om je opleiding goed te kunnen volgen? Ook dan bieden we je persoonlijke hulp.

 

 

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten