Hier vind je informatie over je rechten en plichten maar ook over de mogelijkheden die je hebt om persoonlijke begeleiding te krijgen.

Algemene informatie

Uitleg over opleidingsniveau en leerwegen, over de beroepspraktijkvorming en je diploma. Je vindt hier praktische informatie over je rechten en plichten, maar ook informatie over de studiekosten en studiefinanciering en de klachtenregeling. Raadpleeg de algemene informatie.

Leerbedrijven

Wij hebben diverse leerbedrijven, waar je  tijdens je studie gerichte praktijkervaring kunt opdoen. Check de leerbedrijven.

Persoonlijke begeleiding

Weet je (even?) niet of je de juiste studiekeuze hebt gemaakt of worstel je met een probleem? Lees meer over persoonlijke begeleiding.

Op maat

Wil je aan een speciale competentie werken dan kun je een "op maat"-traject doorlopen. Bijvoorbeeld Ondernemerschap op maat of Sport of maat.  Meer over "Op maat".

Schooluitval

Met een diploma op zak kom je verder. Niemand wordt er blij van als je voortijdig met je studie stopt. Denk je aan stoppen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden!

 

     
ROC Nijmegen gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeterenOK, sluiten