Een goede oriëntatie op je loopbaan en je opleiding is van groot belang voor je studiesucces en je toekomst. Weet je het nog niet zeker? Wil je meer informatie over onze mbo-opleidingen? Lees de informatie bij de opleidingen op onze website. Of bekijk de informatie op onze website onder Hulp bij Kiezen

Wil jij studiekeuzeadvies?

Heb je vragen over de keuze van je opleiding? Wil je meer weten over studiekeuzeadvies of loopbaanadvies? Wil je meer advies hierover? Bel dan met ons Infocentrum: (024) 890 4502 of mail naar infocentrum@roc-nijmegen.nl. Als we op grond van je diploma denken dat je een bepaalde opleiding niet aankunt, adviseren we je om je aan te melden voor een andere opleiding. We kijken samen met jou naar welke opleiding het meest geschikt is voor jou.

Goed voorbereid: een goede start bij verder studeren

Ga je studeren in het mbo? Dan biedt Start Studeren een handig overzicht van websites en het laatste nieuws over bijvoorbeeld de veranderingen in de studiefinanciering en de toelatingseisen. En maak vooral gebruik van Mijn Studieplan, zodat je zeker weet dat je alles hebt geregeld voor je opleiding.
Zowel aankomende studenten als ouders, verzorgers kunnen stap voor stap worden begeleid in de voorbereiding voor een studie.
Stap 1: orienteren
Stap 2: aanmelden
Stap 3: studiekeuzeadvies
Stap 4: inschrijving geregeld (en studiefinanciering aangevraagd?)

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten