Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis en kunde op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Mobiliteit & Logistiek een enthousiaste docent Loopbaan & Burgerschap die daarnaast ook eventuele keuzedelen zoals Duurzaamheid kan verzorgen.

  • Voor 0,4 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (€ 2.820 - € 4.218 bruto per maand)
  • Per 11 november 2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2020 met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Energieweg 25 te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. “Enter the school of life.”

Wat ga je doen?

Als docent Loopbaan & Burgerschap verzorg je het onderwijsleerproces voor de BOL- en BBL-opleidingen van Mobiliteit & Logistiek op mbo-niveau 2, 3 en 4. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Bovendien speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleiding.

Wat moet je kunnen?

Je hebt de lerarenopleiding afgerond, of een andere relevante hbo-opleiding aangevuld met recente pedagogisch-didactische scholing. Met jouw enthousiasme weet je het onderwijs op een aantrekkelijke en boeiende manier aan te bieden en te integreren in het projectonderwijs. Dankzij jouw affiniteit met de doelgroep op zowel niveau 2, als 3 en 4, ben je in staat studenten te inspireren, motiveren en begeleiden. Ook bij hun individuele ontwikkeling. Je bent communicatief sterk waardoor je goed kunt samenwerken met collega’s uit andere disciplines en je vormt een belangrijke schakel in ons resultaatverantwoordelijke team. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en weet je jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • ruimte tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met Jan Klomp (manager team M&L): 06-33988838. Of stuur een e-mail aan j.klomp@roc-nijmegen.nl.

Solliciteren?

Vul uiterlijk 1 oktober a.s. onderstaand informatieformulier in en voeg je CV met je motivatiebrief toe.

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd tussen 7 en 11 oktober.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten