Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Ben jij een gedreven en enthousiaste jongerenwerker? ROC Nijmegen zoekt voor het team Financiële Beroepen een enthousiaste Bedrijfsleider Praktijkklas ‘Oefenfirma’.

  • Functie: Onderwijsinstructeur A
  • November tot februari 0,4 fte. Februari tot augustus: 0,6 fte
  • Waardering: maximaal schaal 9 cao MBO (max. € 3789,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling)
  • Ingaand: 1 november 2019
  • Aanstelling tot 1 augustus 2020
  • Locatie: Boekweitweg

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider ben jij de spil van de oefenfirma. Je geeft leiding aan de studenten die stagelopen in de oefenfirma. De oefenfirma is een fictief bedrijf in de vorm van een open simulatie die is opgezet om een veilige praktijk leeromgeving te creëren voor de studenten van de Succesklas. Studenten van de succesklas zijn op niveau 3 of 4 uitgevallen en krijgen in de succesklas de mogelijkheid om binnen een verkorte periode een administratief niveau 2 diploma te halen. Naast het coördineren van het werk en alle afdelingen binnen deze oefenfirma weet jij als geen ander jongeren te motiveren. Daarnaast ben je een kei in het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en kan je dat ook overbrengen op de studenten. Je bent creatief en kan studenten begeleiden in het ontwikkelen van de juiste competenties en beroepshouding die zij nodig hebben in het werkende leven. Ook ben je in staat om zelfstandig de oefenfirma uit te bouwen en samenwerking te zoeken met andere partners in het internationale netwerk.

Wat is een oefenfirma? Ga naar https://www.penworldwide.org/

Wat moet je kunnen?

Ben jij creatief, innovatief en goed in het werken met groepen jongeren (16-22 jaar)? Heb je ervaring in het administratieve vak en het leidinggeven aan studenten? Ben jij iemand die jongeren kan activeren, de vraag achter de vraag kan ontdekken, en kan omzetten in actie? Ben jij een doener en durf jij verantwoordelijkheid nemen? Vind je het leuk om een netwerk op te bouwen en te onderhouden en heb je affiniteit met het MBO onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij?

• Een salaris in schaal 9 volgens de cao MBO
• 13e maand (8,33%)
• Vakantiegeld (8%)
• Tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
• Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Fenneke Arends (teammanager Financiële Beroepen): tel. 06-42227865.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 22 september.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten