Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Weet jij je kennis van Retail op een bevlogen manier over te brengen op jongeren en volwassenen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Detailhandel een enthousiaste Docent Retail.                                            

  • Voor 0,5 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (max. € 4.218 bruto per maand bij een normbetrekking)
  • Per 01-09-2019
  • Tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Als docent draag je zorg voor verschillende branche gerelateerde lessen aan studenten van de opleidingen Detailhandel op mbo-niveau 2 t/m 4. Je levert vanuit je kennis van de Retailbranche een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van de praktijkdagen. Dagen waarin studenten op actieve wijze het beroep uitoefenen. Bovendien vervul je een belangrijke rol in de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs en lever je je bijdrage aan de activiteiten van de opleidingen.

Wat moet je kunnen?

Je hebt ruime ervaring in de Retailbranche en je hebt een opleiding op hbo-niveau afgerond. Je hebt een pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo of bent bereid deze te behalen. Je bent communicatief sterk en goed in het opbouwen van een relatie met de studenten. Door jouw affiniteit met de doelgroep kun je studenten inspireren, motiveren en begeleiden. Enthousiast begeleid je leeractiviteiten die relevant zijn voor ons team en je weet jouw visie op onderwijs om te zetten in concrete teamactiviteiten.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Meer weten over deze vacature?

Bel met Sebastiaan Roovers (Teammanager Detailhandel): 06-29505939.

Solliciteren?

Reageeer uiterlijk 18 augustus.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten