Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Wil jij onze studenten een perfecte stageplaats bieden? ROC Nijmegen zoekt een enthousiaste Medewerker BPV bureau directie Zorg & Welzijn.

  • Voor 0,5 fte
  • Waardering: maximaal schaal 8 cao MBO (max. € 3362,--bruto per maand)
  • Per 1-9-2019
  • Tijdelijke aanstelling tot 1-09-2020
  • Locatie: Campusbaan                                                                                                                                       

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor voldoende kwalitatieve BPV-plaatsen voor de opleiding Maatschappelijke Zorg binnen Zorg en Welzijn. Daarnaast voer je de werving en matching van stageplaatsen voor betreffende teams. Je onderhoudt contacten met de werkvelden en tijdig signaleren van de beschikbaarheid van BPV-plaatsen. In samenwerking met de betrokken teammanager onderhoud je een samenwerkingsrelatie met de instellingen, met als doel optimaal te voldoen aan de scholings- en opleidingsbehoeften. Je blijft in verbinding met de contactpersonen BPV in de onderwijsteams en stemt je werkzaamheden af met de andere medewerkers van het BPV bureau.

Wat moet je kunnen?

Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau. Daarnaast heb je aantoonbare kennis van de beroepenvelden van Zorg en Welzijn en bij voorkeur affiniteit met en ervaring in de werkvelden van zorg & welzijn. Wervende vaardigheden met het oog op het verkrijgen van BPV-plaatsen, het in staat zijn om onder hoge druk oplossingsgericht en secuur te kunnen werken en het vaardig en vasthoudend in het leggen van contacten met bedrijven en instellingen zijn kenmerken waarover je dient te beschikken.

Tevens vragen wij een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, ICT-vaardigheden en dat je zelfstandig en in teamverband kan werken.

De werkzaamheden worden verricht in een zeer drukke periode van het schooljaar, waarin onder hoge druk stageplaatsen moeten worden geacquireerd. Ervaring in acquisitie en bekendheid met de werkvelden van Zorg en Welzijn zijn een pré.

Meer weten over deze vacature?

Mail of bel met Tineke Staal (manager BPV bureau) t.staal@roc-nijmegen.nl / 0619677311. Vanwege de zomervakantie heeft mailen de voorkeur.

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 19 augustus 2019.

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten