Wil jij onze studenten helpen succesvol te zijn in het leven? Ben jij die initiatiefrijke docent die onze studenten helpt hun passie voor dienstverlening verder te ontwikkelen? ROC Nijmegen zoekt voor het team Facilitaire Dienstverlening een enthousiaste Docent Facilitaire Dienstverlening.

  • Voor 0,6 - 0,8 fte
  • Waardering: schaal LB cao mbo (max. € 4.218 bruto per maand bij een normbetrekking)
  • Ingaand: 1 oktober 2019 (of zoveel eerder als mogelijk)
  • Tijdelijke aanstelling voor een jaar, met uitzicht op verlenging
  • Locatie: Campusbaan te Nijmegen

Over ROC Nijmegen

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum met meer dan 100 beroepsopleidingen in Nijmegen en Boxmeer. We bieden onze studenten de kans om volop mee te doen. Nu en later. We bereiden ze voor op het beroep van hun keuze. Ze maken intensief kennis met het bedrijfsleven. En ze ontdekken hun grenzen en hun kansen in het leven. Enter the school of life.

Wat ga je doen?

Je verzorgt de praktijk- en theorielessen voor de opleidingen Facilitaire Dienstverlening, waaronder praktijklessen in het leerbedrijf Café/hospitality en theorielessen logistiek en veiligheid. Je begeleidt studenten bij evenementen en stage. Vanuit het vakgebied lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van opdrachten en projecten. Daarnaast houd je je ook bezig met de verdere ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs.

Wat moet je kunnen?

Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met werkervaring op het gebied van gebouwenbeheer, veiligheid en risicobeheer en bij voorkeur ben je in bezit van een recent pedagogisch-didactisch getuigschrift voor het mbo. Ervaring in het bedrijfsleven is vereist en een onderwijsbevoegdheid een pré. Heb je geen onderwijsbevoegdheid en ben je niet in bezit van een relevant pedagogisch-didactisch getuigschrift, dan ben je bereid om deze op korte termijn te behalen.

Wat bieden wij?

  • een salaris in schaal LB volgens de cao mbo
  • een 13e maand (8,33%)
  • vakantiegeld (8%)
  • tegemoetkoming in de zorgverzekeringskosten
  • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Solliciteren?

Reageer uiterlijk 17 juli.

Informatie

Vanwege de vakantie zal je in de week van 19 augustus 2019 een reactie van ons ontvangen of je wel of niet voor een sollicitatiegesprek wordt uitgenodigd.

De sollicitatiegesprekken vinden in de week van 19 of 26 augustus 2019 plaats.

 Meer weten over deze vacature?

Bel met Diana van Rooijen (manager team Facilitaire Dienstverlening): 06-19667757

Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern opengesteld, waarbij geldt dat interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

     

Onze website maakt gebruikt van cookies om je beter te kunnen helpen. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je het goed vindt. Meer weten? Bekijk onze Cookies.

OK, sluiten